Çerez Örnek
canlı destek

Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2020

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Necdet BUDAK' ın destekleriyle ve Ege  Üniversitesinin koordinatörlüğünde, Ege Bölgesi’ndeki üniversitelerimiz bir araya gelerek bölgedeki üniversite öğrencileri ve mezunlar için “EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI 2020” organizasyonu düzenlemektedir.

Etkinlik; Ege Bölgesi’ndeki Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin öğrencilerine ve mezunlarına yönelik olacaktır.

Ege Bölgesi’ndeki 17 üniversitenin öğrencilerinin, mezunlarının ve Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarını bir araya getirecek olan “EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI” 20-21 Mart 2020 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında 2 gün boyunca İzmir Kültürpark 1A VE 1B Holleri' nde gerçekleşecektir.

Mülakat simülasyonları, paneller, sunumlar ve firmalarla özel olarak mülakatların yapılacağı birçok firma standının yer alacağı ulusal çapta öneme sahip bir etkinlik gerçekleştirilecektir.

Öncelikli olarak 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz olmak üzere tüm öğrencilerimiz davetlidir. 

Etkinliğe online kayıt gereklidir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için İzlenecek yol https://www.egekariyerfuari.org/  adresinde mevcuttur.

Tüm öğrencilerimize duyurulur. 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ